tiistai 29. elokuuta 2017

NEW HOME

Vihdoin ja viimein voin ylpeänä sanoa että nyt mulla on ihan oma koti. 11 kuukauden soluasumisen jälkeen tuli sen verran pahaa takapakkia, että yks yö päädyin selailemaan vuokra-asuntoja, ja törmäsin tähän yksilöön. Helsingin vuokrat on mitä on, ja tällä hinnalla sais Lohjalta varmaan pienen kolmion, mutta tän alueen hintatasoon nähden tää oli melko edullinen yksilö. Näyttö oli jo seuraavana päivänä, kesken mun työpäivän, joten ruokkiksella rynnin keskustasta vesisateessa näyttöön ja heti kun pääsin ovesta sisään, tiesin että tästä tulee mun koti.
Jätin asuntohakemuksen, ja sitten olikin erittäin tuskalliset kolme päivää odottelua. Vikana päivänä yritin löytää tätä kämppää netistä, mutta se oli jo poistettu joten menetin viimeisetkin toivenrippeet että tää olisi tullut mulle. Pari tuntia myöhemmin tulee soitto että tää olis nyt sulle. En oo ikinä ollu mistään niin innoissani, vihdoin mä saan ihan oman kodin.
Muuttoon oli vielä reilut puoltoista kuukautta, mutta jo samana ilta aloin pakata tavaroita ja surffaamaan sisustusjuttuja. 
Muuttopäivä oli kamala, olin jo edellisenä päivänä pyörän avulla tuonut tänne muutaman ikeasäkillisen mutta se tavaramäärä ei vaan meinannut koskaan loppua. Mä oon yleensä vähän ''kaikki tänne heti nyt'' -tyyppiä, ja muistaakseni jo toisena päivänä olin purkanut kaikki tavarat ja lähdin puoli kymmenen maissa illasta Prismaan ostamaan tauluteippiä. 
Nyt kuukauden jälkeen en vois olla tyytyväisempi. Vihdoin alkaa olla vaan muutakin kun valkosta huonekalua ja perusjuttuja, ja oon löytänyt ihania sisustusjuttuja. Vielä odottelis superiso maailmankartta seinälle laittamista! Varsinkin ton solukokemuksen jälkeen oma koti tuntuu niin kivalta, ja täällä saan toivottavasti asustella vielä monta vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti