tiistai 2. tammikuuta 2018

2017

Tammikuu alkoi ihan hirveillä -20 asteen pakkasilla, joita muutamaan otteeseen uhmattiin käymällä ulkona ja Liessaaressa. Menin kouluun jo viikkoa ennen muita suorittamaan hääkurssin, joka oli ehkä oudoimpia ja kivoimpia kursseja ikinä! Tammikuussa oli myös mun elämäni ensimmäiset vuosijuhlat.
Helmikuussa pakkaset vaan jatkui ja pääsi ekaa kertaa moneen vuoteen järven jäälle luistelemaan. Käytiin myös Kiljavalla Megaevakossa hallituksen kanssa, joka oli aivan ihana viikonloppu! Helmikuussa sain myös ekan harkkapaikan Apollomatkoilta. 
Maaliskuussa lähdin ekaa kertaa kaukomaille lomalle, eli siis opintomatkalle Dubaihin. Tähän astisen elämän ihan ehdottomasti hienoimpia ja unohtumattomimpia reissuja! Maaliskuussa alotin myös työt ja tykkäsin siitä ihan hirveesti! 
Huhtikuussa palattiin Kiljavalle, mutta tällä kertaa tutor-leirille joka oli myös vuoden ihan parhaita päiviä. Meijän pikku-Milja täytti vihdoin 18, mut palkittiin vuoden apuohjaajaksi ja ihana 11 päivän vappu alkoi.
Toukokuu alkoi maailman ihanimmalla vappupäivällä Kaivopuistossa, jossa aurinko porotti täysillä koko päivän! Löysin myös tieni Roihuvuoren kirsikkapuistoon ja käytiin ihanilla Arabian katufestareilla.
Kesäkuu alotettiin juhlimalla Enyaa ja seuraavana päivänä mun 20-vuotis synttäreitä. Alotin kesätyöt Apollomatkoilla ja vietettiin ihana juhannus mökillä. Pohjois-Haagan ihana alppiruusupuisto ihastutti mut ihan täysillä, ja sain tietää että sain maailman ihanimman kämpän kyseiseltä alueelta. Kävin myös pitkästä aikaa aurinkoisessa Tukholmassa työreissulla!
Heinäkuun paras viikonloppu oli ehdottomasti Ruisrock, jossa oli niin lämmintä ja kivaa (niin kuin aina). Käytiin myös tyttöjen kanssa Monan mökillä Parikkalassa ja tehtiin roadtrip Tammisaareen ja Fiskarsiin. 
Elokuussa kävin pariin otteeseen SUP-lautailemassa, ja rakastuin heti! Löysin myös ihanan Töölö regatta kahvilan, ja vietin viikonlopun Monan luona uudessa Jyväskylän kodissa. Käytiin myös Vain Elämää -konsertissa joka oli ihana. 
Syyskuussa alkoi koulut ja tutoroinnit ihan täysillä, ja samoihin aikoihin lähdettiin vuoden toiselle opintomatkalle Lappiin. Samalla vietin ihanan viikonlopun Suvilla Rovaniemellä, Lappi oli ihan vuoden parhaita juttuja! 
Lokakuussa nähtiin pitkästä aikaa yhessä Lohjatyttöjen kanssa, ja oli ihanin ruska moneen vuoteen. Saatiin myös liput Robinin konserttiin joka oli niiiiin hyvä!
Marraskuussa vietettiin Sinin vauvajuhlia, Helgan vuosijuhlia ja Apollon pikkujouluja Tukholmassa!
Joulukuu alkoi ihanalla Suomi 100 -itsenäisyyspäivällä, jolloin käytiin luistelemassa, ihastelemassa Helsingin keskustaa ja vietettiin ihana ilta hyvällä porukalla. Muuten koko joulukuu meni ihan liian nopeasti, mutta päättyi parhaisiin joulupäivän bileisiin ja uuteenvuoteen mökkeillessä!

1 kommentti:

  1. Sun vuodessa näyttää olleen kivoja hetkiä! ♥
    Ihana blogi, liityin lukijaksi myös!

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista