maanantai 22. heinäkuuta 2019

BACHELOR OF HOSPITALITY MANAGEMENT

Kesäkuun alussa oli aika päättää yksi suuri ajanjakso mun elämässä, kun 14.6.2019 vihdoin ja viimein valmistuin Haaga-Heliasta. Kolme vuotta sitten kun muutin Helsinkiin en olis IKINÄ uskonut kuinka ihanat vuodet mulla on edessä, kuinka mahtavia ihmisiä tuun tapaamaan, kuinka pääsen näkemään mitä upeimpia paikkoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja jopa asumaan ihan uudessa maassa puolen vuoden ajan. Noihin vuosiin mahtuu ihan hullun paljon asioita.
Päätin jo aika aikaisessa vaiheessa että haluan ainakin yrittää valmistua jo kesällä, sillä tavoiteaika meillä on vasta tulevana syksynä, mutta mulla oli aikalailla kaikki kurssit paketissa jo hyvissä ajoin ja ihana työpaikka jossa sain olla yli puolet mun opiskelujen ajasta, joten tuntui vaan todella hyvältä ratkaisulta ottaa ihan viimeisetkin voimat käyttöön ja pusertaa se puuttuva opinnäytetyö alle puolessa vuodessa läpi. Siitä puheenollen: en oo koskaan ollu elämässäni vielä tyytyväisempi itseeni kun sillä hetkellä kun sain sen valmiin opparin julkaistua. Eikä asiaa yhtään huonontanut se, että selviydyin myös todella hyvin arvosanoin. Samalla toi opparikevät oli elämäni kamalinta aikaa, mutta samalla jotain niin parasta ja ainakin vielä nytkin tuntuu etten koko kolmen vuoden aikana oppinyt yhtä paljon asioita kun ton työrupeaman aikana. Tykkäsin mun aiheesta niin paljon, että ne lukuisat tunnit koulun ruokalassa istuen ja konetta naputtaen ei loppujen lopuksi tuntunut edes niin pahalta, ja oli ihana saada aikaseksi jotain mistä oli ihan älyttömän ylpeä.
Kesäkuussa sai sitten juhlia ihan antaumuksella, ja sainkin järkättyä aivan ihanat valmistujaisjuhlat Lohjan Lake Side Cafe:ssa. Samalla tosi haikeaa, että tää aika elämästä on nyt ohi, mutta samalla niin ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti