sunnuntai 27. joulukuuta 2015

CHRISTMAS

Hyvää joulua! Me vietettiin aatto perinteisesti ja rauhallisesti kotona, nyt on kyllä tullu taas syötyä suklaata ja jouluruokia sen verran että jaksaa hyvin oottaa taas yhden vuoden. Pienenä joulu oli jotenkin niin iso juttu, sitä jakso aina odottaa monta kuukautta mut nykyään se on vähän menettäny merkityksensä, mutta kyllä se jouluaatto on silti aina yhtä kiva. Ainakin yks asia mikä eroaa aika paljon lapsuuden jouluista on lahjat, tänä vuonna ootin melkeen enemmän sitä että saan antaa muille lahjat. Joulupukki kuitenkin tunsi mut aika hyvin vielä tänäkin vuonna ja anto niiiin kivoja lahjoja.
 Joulupäivä eros tänä vuonna aika paljon entisestä, vietettiin aika monet vuodet joulupäivää Lahdessa suvun luona mutta nyt piti kokea tää niin paljon puhuttu joulupäivän baari-ilta. Ei tehny mitään hirveen suurta vaikutusta, 1,5h jonotus ulkona sateessa oli kyllä semmonen kokemus mitä en haluis kokea enää uudestaan. Lopulta ihan kiva ilta kuitenkin!
Tänään päätettiin kokoontua tyttöjen kanssa Suville sunnuntaibrunssille, tommoset aamut on kyllä ihania. Huomenna suunnataankin kohti Hyvinkäätä ja joulun aleshoppailuita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti