lauantai 20. helmikuuta 2016

PENKKARIT

Niin outoa että lukio on oikeesti loppu. Virallisesti mulla loppu koulu jo pari viikkoa sitten, mutta nää viimeset viikot tuli joka tapauksessa vietettyä lähes joka päivä koululla kuunteluiden ja muiden hommien parissa. Heti joululoman jälkeen alettiin kunnolla tekemään meijän abishow:ta, josta tuli niiin mahtava! Oon maailman ylpein kaikista, jotka oli mukana tekemässä. Mä kuuluin tanssiryhmään, isommalla porukalla tehtiin about 30 tytölle tyttöjen tanssi, ja Janikan kanssa tehtiin koko poikien tanssi. Varsinkin poikien tanssin parissa vietettiin ihan älyttömästi aikaa ja nähtiin tosi paljon vaivaa. Oli todellakin sen arvosta, kaikki treenit oli ihan super hauskoja ja lopputulos oli ihan huikee, pari aika ylpeetä ''coachia'' ilmottautuu. Olin myös mukana tekemässä ''Opettajat abielämässä'' videota, jossa meijän koulun opettajia kuvattiin tekemässä abeille tyypillisiä juttuja esim. pommiin nukkuminen, bileiden etkot ja baari-ilta ja seuraavan aamun darrapäivä.
Penkkareita edeltävänä päivänä oltiin koululla seittämään asti illalla harjottelemassa, ja yöunet jäi ehkä kuuden tunnin pitusiksi. Koko päivä aamusta asti oli kuitenkin niin hauska ja unohtumaton. Tilattiin meijän penkkaripuvut ebaystä jo aika kauan sitten, noi oli siis ilmalla täyttyvät ns. sumopainijan asut, ja ainakin erotuttiin porukasta! Puvut päällä päästiin myös juontamaan abishow:n tittelit
Kymmenen jälkeen käytiin syömässä, ostamassa perinteiset abilehdet ja aika pian sen jälkeen lähettiin rekka-ajelulle. Tossa yläpuolella on meijän ryhmän tekemä lakana! 
Illemmalla lähtikin bussi kohti Helsingin satamaa ja abiristeilyä! Alkuillasta suoritettiin meijän koulun hyttikisan tehtäviä, käytiin aika unohtumattomalla illallisella ja neljään asti jaksettiin tanssia baarissa. Jostain syystä ensin me neljä tyttöä jäätiin istumaan keskelle käytävää meijän hytin eteen, ja vähän ajan päästä siinä oli jo aika monta muuta meijän koulun abia. Neljä tuntia istuttiin, naurettiin, kuunneltiin vanhoja iskelmäbiisejä, laulettiin, nukuttiin muutamia minuutteja ja lopulta kasin maissa raahauduttiin kaikki yhessä aamupalalle. Ei ehkä kuulosta ihmeelliseltä, mutta noi oli ihan parhaita hetkiä koko risteilyllä! Oli ihanaa olla oman porukan kanssa ne viimeset hetket meijän lukioajalta!
Pienen välikuoleman jälkeen aamulla päädyttiin toiselle käytävänpätkälle istumaan ja hengailtiin siinä lähtöön asti, tuli ainakin käytävät tutuksi.
Eilinen meni ihan kokonaan ohi, nukahdin puoli kaheksalta illalla ja heräsin tänään yheksältä. Univelkaa aika paljon vieläkin, mutta ainakin tietää että oli ihan mahtava reissu. Aattelin myöhemmin tehdä vielä jonkunlaisen koosteen näistä kolmesta lukiovuodesta, mutta nyt jo pakko sanoa etten vois olla tän onnellisempi. Ihan ehdottomasti elämäni parhaat vuodet

2 kommenttia:

 1. Haha, ihanat noi teidän penkkariasut ja semmonen koostepostaus ois kyl kiva (:
  Millä muuten muokkaat nää sun kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!! :) Muokkaan koneella kuvat photoscapella ja puhelimella otetut VSCO-sovelluksella :)

   Poista