keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

URHEILUSTA

Alotin tanssimisen syksyllä 2008 eli kohta 8 vuotta sitten. Ekat vuodet kävin vaan kerran viikossa, vikat vuodet eli viime keväänä/syksynä mulla oli suunnilleen 7h treenejä per viikko. Tänä syksynä lopetin melkeen kaikissa ryhmissä, niin ajanpuutteen kuin motivaationkin takia, ylppärit ja muut koulutjutut tuntu välillä niin ylitsepääsemättömiltä, etten jaksanu mitään muuta.
Olin kuitenkin tottunu siihen useaan tuntiin viikossa, ja kun treenit tippuu seittämästä tunnista kahteen tuntiin viikossa, niin sen huomas ihan fyysisesti ja psyykkisesti. Talvella sairastelin hirveesti, ja suoraan sanottuna mielummin jäin kotiin makaamaan ja syömään suklaata kun treenaamaan. Nyt ylppärit on kuitenkin ohi, vapaa-aikaa on ihan hirveesti ja oon alkanu kaivata sitä säännöllistä liikuntaa.
 Oon parisen vuotta tehny ohjauksia lasten jumpissa ja tanssiliikunnassa Lohjan naisvoimistelijoilla, ja nyt koko kevään toiminu myös apuohjaajana liikuntakeskus Aplicolla, jossa käyn tällä hetkellä myös ryhmäliikunnanohjaajan koulutusta! Ja nyt kun sitä aikaa on, niin hankin itelleni vihdoin ja viimein kyseiselle salille salikortin, nyt ei pitäis ainakaan olla tekemisen puutetta!

ps. Rakastan ehkä jopa liikaa noita Adidaksen kukkatrikoita, ehkä paras ostos ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti