lauantai 16. heinäkuuta 2016

MITÄ POSTI TOI

Eilen oli taas superpitkä työpäivä, ja olin ihan loppu kun kello viimein löi 19:00. Olin jo aiemmin samana päivänä saanut viestin että postissa odotti paketti, ja aivan jäätävässä kaatosateessa lähdin sitä heti noutamaan. Ihanana yllärinä myös kotona odotti paketti, jota olin odotellut pari päivää!
Ekassa paketissa odotteli mun Ifolor tilaus, josta olin tilannut (vihdoin ja viimein) mun YO-kiitoskortit! Tein toi siis ihan vaan Ifolorin sivuilla ja tykkään ihan hirveesti!
Samasta paketista löyty ihania kesäisiä polaroid-kuvia tän kesän parhaista hetkistä. Mulla on näitä jo aika paljon teetettynä viime kesästä, ja suunnitelmissa onkin jonkunlainen kuvaseinä uuteen huoneeseen!
 Ja viimeisenä muttei vähäisempänä uusi objektiivi! Mistä voi ehkä päätellä että ostin uuden kameran niinkun vähän uhkailin. Ajettiin keskiviikkona Sellon Rajala Pro Shopiin ja mukaan lähti Sony a58, en oo varmaan ikinä ollu mistään yhtä innoissani kun tästä. Kamerana ihan loistava ja kirjottelen siitä erikseen kunhan kerkiän, paljon opettelemista tulee olemaan mut tässä on kyllä mulle kamera loppuiäkseni. Mun ihanat vanhemmat ehdotti josko tää olis nyt se ylppärilahja jota en koskaan keksinyt, ja makso tästä puolet joten superkiitokset siitä. Pakko mainita vielä Rajalan asiakaspalvelusta, todella hyvää ja tätä perusputkea ei tosiaan ostohetkellä myymälästä löytynyt joten sain tän ihan muutamassa päivässä postissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti