keskiviikko 22. helmikuuta 2017

ISOJA JUTTUJA

Mun vuosi on lähtenyt aika hyvin käyntiin, mutta tiiän että tästä keväästä tulee varmaan mun koko elämäni kiireisin. Ennen joulua mut valittiin meijän kansainvälisen opiskelijajärjestön hallitukseen markkinointivastaavaksi, ja se on vienyt ihan älyttömästi aikaa mutta toisaalta vaan hyvällä tavalla. Oon 100% varma että ilman tota titteliä en olis saavuttanut yhtä mun koko elämäni isointa asiaa, eli työharjottelupaikkaa joka alkaa tasan viikon päästä. Mä nimittäin pääsin Apollomatkoille markkinointiharjoittelijaksi!!! Parin viikon ajan lähettelin miljoona työhakemusta ja pääsin muutamaan haastatteluun, ja koko ajan salaisesti toivoin että pääsisin tonne. Ja siellä vietän nyt ainakin seuraavat 3kk, toivottavasti myös kesän! Oon niin innoissani siitä, että saan kokeilla jotain ihan uutta ja semmosta työtä jota en oo vielä tehny. Viimeset kolme vuotta oon työskennellyt lähinnä asiakaspalvelun parissa, ja nyt pääsen työstämään nettisivuja, uutiskirjeitä ja opin vihdoin sen Photoshopin käytön. Toisaalta samaan aikaan mulla on sen lisäksi myös kaks muuta työpaikkaa, koulu, hallitusjutut ja pitäis ehkä jotain muutakin ehtiä tekemään.
Mä oon aikalailla viikon päästä asunu tasan puol vuotta Helsingissä, ja jos joku olis mulle pari vuotta sitten sanonut että tuun jopa tykkäämään Helsingistä, olisin varmaan nauranut. Aika hyvin tonne on silti kotiutunut, vaikkei se vieläkään kotikodilta tunnu, ja musta on aina yhtä kivaa tulla viikonlopuksi Lohjalle. Nyt kuitenkin oon sitä mieltä, että jos (ja luultavasti kun) mä jään Helsinkiin pidemmäksikin aikaa asumaan, en haluu muuttaa pois täältä alueelta missä nyt oon. En ikinä haluais asua Helsingin keskustassa, ja musta on ihanaa että kahen minuutin kävelymatkan päässä on ihan mielettömät ulkoilureitit ja tuntuu että olis jossain tosi kaukana pk-seudusta. Kyllä mä täällä voisin viihtyä vielä muutaman vuoden.
Maaliskuun puolessa välissä tulee selville tosi monta asiaa, jotka taas osiltaan muuttaa mun elämää jonkun verran. Saman viikon aikana selviää pääsinkö vaihtoon ja mihin, pääsinkö tutoriksi ja mihin alueeseen erikoistun koulussa. Mun toiveet olis että joo, vaihtoon, mieluiten Espanjaan, tutoriksi ehdottomasti ja erikoistuisin mielummin matkakohteisiin kuin liikennöintiin. Heti noiden uutisten jälkeen mun matka jatkuu aika kauas, jossa päinkään en oo ikinä ollut, nimittäin Dubai. Meiltä lähtee 20 ihmisen porukka kohti Dubaita ja siellä vietetään kaheksan päivää.
Sitä aina sanotaan että eka korkekouluvuosi menee hirveen nopeesti, ja niin se on kyllä mennytkin. Mulla on enää alle 3 kuukautta koulua jäljellä, sen jälkeen toivottavast puoli vuotta Suomessa ja toinen puolikas jossain muualla maailmassa, ja jos tätä vauhtia jatkan kurssien kanssa niin sen jälkeen on mun viimeinen vuosi ja valmistuminen. Sen jälkeen oon 22-vuotias, hankin vakituisen työpaikan ja oon siellä Kelan mukaan seuraavat 46 vuotta. Not. Nyt mun suunnitelmissa olis tän koulun jälkeen käydä vielä liikunnanohjaajan paperit, ja sen jälkeen mietitään että mitäs sitten. Onneks siihen on vielä pari vuotta aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti