sunnuntai 18. helmikuuta 2018

WEEKEND IN GRANADA

Perjantaina lähettiin koulun kanssa kohti Granadaa, jossa vietettiin niin ihana viikonloppu. Saavuttiin perille hotelliin tosi myöhään perjantai-iltana, josta lähettiin suoraan ihastelemaan vähän Granadan yömaisemia ja käytiin myös kattomassa ihana flamencoesitys. Lauantaina heti aamusta lähdettiin kävelemään ympäri kaupunkia ja käytiin parissa hienossa kirkossa ja kierreltiin pienillä arabikaduilla.
 Lauantain kohokohta oli ehdottomasti Alhambra, joka onkin koko Granadan suosituin nähtävyys. Mulla ei ollu mitään hajua koko paikasta, joten se ylitti kyllä kaikki odotukset. Granada on siis ennen ollut muslimien vallassa, jonka takia kaikki erilaiset arabivaikutteet näkyy kaupungissa vieläkin, ja tää Alhambra on kyllä hyvä esimerkki siitä. Aivan sairaan upea paikka! Illasta käytiin vielä yhessä teepaikassa maistelemassa tosi hyviä arabiteemakuja ja syötiin ihana kolmen ruokalajin illallinen (11 euroa alkuruoka, pääruoka, viini ja jälkkärit).
Sunnuntaina meillä oli vielä pari tuntia aikaa kierrellä kaupungissa, joten suunnattiin ekana ostelemaan vähän matkamuistoja ja käytiin nopsaan myös kahella eri näköalapaikalla, josta oli ihanat maisemat Alhambralle ja Sierra Nevadan vuoristolle. Hirveellä kiireellä juostiin alas vuorenrinnettä pikaselle lounaalle jonka jälkeen oli taas aika istua bussissa viis tuntia. Aivan super ihana paikka, jonne voisin mennä ihan millon tahansa uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti