maanantai 6. heinäkuuta 2015

DIY lace shorts

Kävin muutamia kuukausia sitten joku viikonloppu pyörähtämässä Helsingissä jäähallin kirppiksellä, oli muuten harvinaisen hyvä reissu ja löysin tosi kivoja juttuja. Yks niistä oli nää kuvissa näkyvät farkkushortsit, alunperin tais olla Bershkasta ja näistä löyty vielä hintalappu, joten neljän euron hinta ei paljoo kirpassu. Nää osottautu jopa tosi hyvin istuviksi paitsi iha aavistuksen verran lyhyiksi, mietin että millä saisin näihin ees muutaman sentin pituutta lisää.
Kävin kaikki perus Prismat ja muut kaupat läpi mutta päädyin lopulta ihan kangaskauppaan, onneksi koska tuli lopulta halvemmaks ostaa sieltä, ja päädyin tommoseen valkoseen pitsinauhaan. Aliarvioin vähän ja ostin vaan 1,5 metriä joka ei ihan riittänytkään ja piti suorittaa vielä toinen reissu, kaks metriä oli aika sopivasti ja jäi vielä jonkun verran yli.
Leikkasin nauhan ns. 4 osaan, aina saumasta saumaan pituinen osuus jotka ompelin shortsien sisäpuolelle ihan käsin tosin aika pienin pistoin. Aikaa ei kulunu paljoakaan ja lopputulos oli mun mielestä ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti