perjantai 10. heinäkuuta 2015

June favourites

Löysin reilu vuos sitten youtuben ihanan ihmeellisen vlogaajien maailman, taidan tosin seurata vaan yhtä suomalaista koska jenkki ja brittiläiset kolahtaa muhun paremmin, ja yhtiä mun suosikkivideoita on kuukausittaiset lempparit. Aattelin nyt kokeilla toteuttaa tämmöstä kuukausittain, tosin ihan perinteisien kuvien muodossa, ei mitään tiettyä kaavaa vaan random juttuja mistä oon tykänny viimesen kuukauden aikana!
Luin ennen tosi paljon kirjoja ja nyt tänä kesänä oon taas päässy lukemisen makuun. Yleensä ihan kirjastopohjalta mutta vähän aikaa sitten suuntasin kirjakauppaan muutaman noiden John Greenin kirjojen toivossa, joita ei yksittäisinä löytynyt mut tää yksi ainukainen paketti löytyi alahyllystä, tuli jopa halvemmaks ostaa tämmösenään kuin yksittäisinä opuksina. Lähinnä ylppäreitä varten yritän nyt päästä kuulemaan ja käyttämään mahollisimman paljon englantia, mikä onneks toteutuu aika hyvin töissä, leffojen kautta ja nyt myös kirjojen. Tällä hetkellä menossa ''Paper towns'', tykkään!
Tätä vesimelonijätskiä on näkyny vähän kaikkialla tänä kesänä, alkukesästä päädyin ite maistamaan ja oli muuten hyvää! En hirveesti mehujäistä välitä vaan oon ihan oikeen jätskin puolesta, mutta tää oli kyllä positiivinen ylläri, ei silleen mitään ihmeellistä mutta jotenkin kuitenkin aikas hyvää.
Kesävaatteet, kaikki ihanat kukkakuosit ja ohuet ja kevyet materiaalit on niin mun lemppareita, eipä tosin tänä kesänä pääse hirveesti mun ihanuuksiani esittelemään. Oikeesti vähän masensi kun kävin kaappia läpi kirppisjuttuja etsiskellen että kuinka paljon kivoja juttuja multa löytyy mitä en oo vielä ees päässy käyttämään, esimerkiksi toi ihan ensimmäinen kukkatoppi. 
Tosi iso osa lempparivaatteista tällä hetkellä on kirppiksiltä peräsin, aattelin tehä niistä vielä ihan oman postauksen jossain välissä!
Kukkakuosia löytyy myös uikkariosastolta, H&M:lle oli tullu tänä kesänä paljon tosi kivoja biksuja ja molemmat kukalliset löytyikin sieltä alennuksien kera, pinkit hapsulliset taas löyty Teneriffalta jostain pikkukojusta!
Nää Bikbokista löytyneet shortsit on ollu myös ihan mun lempparit, vaikka vissiin kaks tai kolme kertaa oon ehtiny käyttämään, lämpöä lisää kiitooos.
Sain niin jäätävät rakot mun vanhoista Vansseista etten meinannu pystyä ees tanssia kevätnäytöksissä, joten tossa juhannuksen jälkeen suuntasin Helsinkiin ja löysin nää Niken Roshe runit alehyllyköstä, oli muuten viimenen pari ja just oikee koko! Niin hyvät jalassa ja tosi kivan näköset myös.
Semmosista jutuista mä oon innostunu viimeaikoina, aika vaatepainotteista juttua tällä kertaa, pakko näitä on jossain päästä näyttämään kun ei kerran päälle pysty pistämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti