maanantai 24. elokuuta 2015

DIY SWEATSHIRT

Tän kollarin tekemistä oon suunnitellu niiin kauan, en oikeen tiiä miksikä ton tyylisiä vaatteita ees kutsutaan mut noita on näkyny vaatekauppojen valikoimassa lähiaikoina aika paljon. Ohjeet tämmösen paidan tekemiseenhän on ehkä maailman helpoimmat:

1. Osta siirtopaperia, myydään mm. Suomalaisessa kirjakaupassa, paketti jossa tulee viis arkkia maksaa about 10 euroa
2. Suunnittele mieluinen teksti/kuva/molemmat, ite latasin vaan ton tekstin fontin täältä ja koko homman tein Photofiltre-nimisellä kuvanmuokkausohjelmalla. Tekstillä ja kuvalla ei ollu minkäänlaista yhteyttä mun tapauksessa, halusin vaan jonkun numeron siihen ja toi tuli ensimmäisenä mieleen.
3. Lue siirtopaperin ohjeet hyvin ennen kuin lähet tulostelemaan ettei käy mitään vahinkoja, ne paperit on tosiaan A4 kokosia joten sen suurempaa kuvaa on mahdotonta lähteä tekemään, mun mielestä se riittää kuitenkin aika hyvin. Tekstin kanssa kannattaa muistaa se että kääntää sen ennen tulostamista peilikuvaksi!!! Kun kuva on tulostettu, leikkaat tulostamasi jutut ääriviivoja myöten, muista jättää jokaisen kirjaimen yms. ympärille pari milliä sitä valkosta paperia, muuten lopputulos ei välttämättä onnistu.
4. Valitse mieleisesi paita/muu tekstiili ja asettele leikkaamasi palaset siihen, paketista löytyy myös hyvät ohjeet silittämiseen joten kannattaa tsekkailla ne taas ennenkuin tekee mitään hätiköityä. Kun kaikki on silitetty, anna koko jutun jäähtyä n. 10 min ja sitten pääset näkemään lopputuloksen, toivottavasti tulee mieluisa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti