perjantai 2. lokakuuta 2015

TALLINNA

Eilen aamusta lähettiin tyttöjen kanssa pyörähtämään Tallinnaan, ja vasta laivassa huomasin että kamera jonka olin ottanu mukaan oli rikki joten ei kuvia siis... Joten muutamilla puhelinkuvilla mennään!
Varattiin tosiaan ehkä noin kuukausi sitten Viking Linen kautta päiväristeily, makso 11e/henkilö joten matkana ei todellakaan ollu kallis! Kaks ja puol tuntia istuskeltiin ja syötiin laivassa ja sitten lähettiin pyörimään Tallinnan keskustaan.
Oli ihan jäätävä tuuli koko päivän mut muuten onneks tosi hyvä ilma, kierreltiin kaikki kivat kaupat läpi tosin jostain syystä kukaan ei löytäny hirveesti mitään eikä ees jaksanu oikeen ees sovittaa mitään. Mä ite ostin suuperison neuleen Bershkasta ja toisen paidan Stradivariuksiesta, muita vaatteita ei löytyny mutta kaikkea muuta kyllä jonkun verran. 
Tallinna ei musta ostospaikkana oo mitenkään erityinen ainakaan enää, seuraavalla kerralla tonne mentäessä haluisin mielummin nähä jotain muita maisemia kun pelkkiä keskustan kauppoja, ainakin vanhassa kaupungissa olis kiva päästä käymään! Meijän aika oli aika rajallinen, about 4 tuntia ehti olla maissa mikä oli kyllä ihan riittävä tällaselle reissulle, kaikki paikat ehti rauhassa käydä läpi ja lopuks jäi vielä hyvin aikaa raahata kaikki kamat rauhassa laivalle, oli meinaan vähän painavat kantamukset...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti