keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Congratulations! You have been accepted as student...

Kello oli eilen 13:40, mulla alko olemaan jo aika kiire töihin jotka alko 14:00. Päätin siinä jostain syystä vielä tsekata puhelimesta mun sähköpostin, koska oli vielä muutama minuutti aikaa ennen kuin pitäis oikeesti lähteä. Kirjauduin ihan normaalisti sisään, ja yhtäkkiä mun silmiin pomppas sähköpostiviesti, joka oli tullut Haaga-Helian opintotoimistosta ja otsikkona oli ''Welcome to start your studies in Haaga-Helia''. Ensin tuli paniikki, sit aloin nauraa mutta kun jatkoin viestin lukemista... 

''Congratulations! You have been accepted as a student to the Degree programme in Hospitality, Tourism and Experience management at Haaga-Helia University of applied sciences, Haaga Campus''. 
Mä vaan suoraan sanottuna lahosin keskelle lattiaa, olin niin hämmentynyt etten tiennyt yhtään mitä ois pitäny ajatella. MÄ PÄÄSIN SISÄÄN!!!! En olis ikinä voinu kuvitellakkaan, luin 20 ensimmäistä sivua pääsykoekirjasta ja menin vaan kattomaan mimmonen koitos ens keväänä on edessä. Ihan uskomatonta, olin jo valmistautunut pitämään välivuoden mitä en olis halunnut, ja nyt mun ei tarvii enää murehtia sitä koska mä pääsin just sinne kouluun mihin halusin! Kaikista hauskinta tässä on se, että kaikki muut vasta tällä hetkellä lukee pääsykokeisiin ja mulla on jo paikka taskussa. 

Lauantaina on ainakin moninkertasesti aihetta juhlaan, mun lukiosta valmistuminen, mun siskon valmistuminen ja nyt vielä tuleva uus koulupaikka!

3 kommenttia: